top of page

Chloride 80-NET, 60-500 kW UPS

Chloride 80-NET е най-добре представящият се самостоятелен Transformer-free UPS в своя диапазон от мощности, предназначени да осигурят максимално активна мощност, висока ефективност и пълна съвместимост за модерни, бизнес критични натоварвания.

 

Chloride 80-NET UPS комбинира висока производителност и надеждност с енергийната ефективност, в резултат на което оптимизиран TCO.

 

Сигурна защита на захранването

 

С използването на съвременни цифрови технологии за контрол, Chloride 80-NET осигурява сигурна защита на захранването, което гарантира максимална непрекъсната работа, надеждност и гъвкавост за широк кръг от отрасли, включително финанси, здравеопазване, транспорт, телекомуникации и информационни центрове.

 

Chloride 80-NET гаранции 100% реално напрежение  на във всяко работно състояние, благодарение на способността си да захранва, без отклонение от нормите, всички товари, независимо от PF  (leading or lagging ). Неговата отлична ефективност на преобразуване на напрежение, дори и при частичен товар, го прави изключително ценен за клиентите, които могат  да се възползват от значително намаляване на разходите през целия експлоатационен живот на Chloride 80-NET.

 

За цялата гама от 60-500kVA Chloride 80-NET е снабден 10 инчов сензорен дисплей, с потребителски интерфейс на 15 езика, което позволява пълно интерактивно управление на UPS-а, показва на потребителите цялата информация и измервания, свързани с мрежата на течението и свързан товар, както и статута на устройството.

Технически характеристики

bottom of page