top of page

   Trinergy ™ Cube е новото поколение на Trinergy UPS предоставяне ненадмината производителност на центрове за данни. Готов да се развива с разрастващият се бизнес , Trinergy ™ Cube предлага най-високото ниво на наличност на енергия, както и намаляване на TCO, минимален разход на енергия и емисиите на CO2. Trinergy Cube предлага на несравнимото качество на функции, включително средна ефективност от 98,5%, максимална ефективност до 99.5% и плътност на мощността на ядро ​​работи до 400 кВА. Trinergy Cube е единствен на пазара, които дава възможност за топла мащабируемост до 3 MW на отделен UPS и до 24 MW в паралел.

 

   Trinergy Cube прави вашето критично пространство, спокойно място, чрез своят напреднал диагностичен капацитет, проследяване на данни, измерване и регистриране, както и прогнозиране на  поддръжка и анализ на събития. В съчетание, съпътстваща поддръжка и гореща мащабируемост, тя гарантира непрекъсната работа и първокласна защита за вашия бизнес. Освен това, системата може да се конфигурира в широка гама от оформления, независимо дали това е прав ред, L-образна форма или гръб с гръб, по този начин осигурява безпрецедентни нива на инсталационна гъвкавост.

 

  Чрез своята Smart Capacity функция, Trinergy Cube интелигентно адаптира мощността на товара, за да отговори на условията в мястото за монтаж.

Технически характеристики

bottom of page